Handgemaakt in Italië
door Master Pizza Chefs

sinds 1996

Het verhaal van onze pizzabodem begint in de jaren ‘90 in het hart van Italië met meester-pizzachef Otello die met veel liefde verse pizzabodems van semolina durumtarwemeel maakte voor lokale restaurants. De zeer ervaren en bekwame pizza-chef Otello was ook de eigenaar van zijn eigen pizzeria in een klein Italiaans dorp, San Severino Marche, waar hij zijn passie voor een compleet traditioneel product vertaalde naar kwaliteit en efficiëntie en zijn klanten voorzag van heerlijke pizza’s.

Met een beetje technologische hulp aangevuld met familietraditie, was Otello in staat zijn pizzabodems 's ochtends voor te bereiden en met de hand te strekken, en tegelijkertijd ook mooi vers te houden voor de avonduren. Zonder het te weten had Otello met simpelweg alleen de meest verse ingrediënten, zonder toevoegingen, kleurstoffen of conserveermiddelen, een perfect authentieke en ambachtelijke Italiaanse pizza-oplossing gecreëerd, voor zowel zijn eigen restaurant, als voor de wereldwijde voedingsindustrie.

In 2008 ontmoetten twee van Otello's beste Italiaanse vrienden - Enrico Vallesi en Stefano Laudadio – elkaar in Dublin, Ierland. Zij ontdekten de behoefte en vraag naar deze pizza-oplossing doordat iedereen - van foodfestivals tot lokale bars en restaurants - de geweldige handgestrekte pizzabodem wilden proeven.

parallax background
 

it was het begin
van PizzaSi

de authentieke pizza oplossing

Met Italiaanse pizza- en hospitality experts Enrico en Stefano in het hart van het bedrijf, werd het ultieme recept voor de foodservicesector gevonden op basis van de perfecte mix van familietraditie, kwalitatieve hoogstaande ingrediënten, Italiaanse passie en klantenservice aangevuld met professioneel inzicht.

Iedereen die met PizzaSi werkt maakt deel uit van een echt Italiaanse "pizzafamilie". Deze zorg en passie hebben geresulteerd in een snelle groei en uitbreiding van PizzaSi; elk uur worden er meer dan 2000 individuele met de hand gestrekte pizzabodems geproduceerd in een ultramoderne productiesite. Onze mega pizzeria, zoals wij die graag noemen, staat nog steeds in zijn oorspronkelijke thuisbasis San Severino Marche.

Dit was het begin
van PizzaSi

dè authentieke pizza oplossing

Met Italiaanse pizza- en hospitality experts Enrico en Stefano in het hart van het bedrijf, werd het ultieme recept voor de foodservicesector gevonden op basis van de perfecte mix van familietraditie, kwalitatieve hoogstaande ingrediënten, Italiaanse passie en klantenservice aangevuld met professioneel inzicht.

Iedereen die met PizzaSi werkt maakt deel uit van een echt Italiaanse stijl "pizzafamilie". Deze zorg en passie hebben geresulteerd in een snelle groei en uitbreiding van PizzaSi; elk uur worden er meer dan 2000 individuele met de hand gestrekte pizzabodems geproduceerd in een ultramoderne productiesite. Onze mega pizzeria, zoals wij die graag noemen, staat nog steeds in zijn oorspronkelijke thuisbasis San Severino Marche.

PizzaSi is het
allereerste bedrijf
met dit concept!

Met meer dan 2000 horecaklanten, sportlocaties en onderwijsinstellingen in heel Europa en de VS. En kantoren in het VK, Ierland, de Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje en de VS, stelt deze unieke pizza-oplossing bedrijven in staat om de meest authentieke, consistente Italiaanse kwaliteitspizza-ervaring buiten Italië te serveren. Met als direct resultaat een groei van 600% in pizza sales waarbij slechts lage investeringen en minimale vereiste vaardigheden nodig zijn.

Om de winst te verhogen, biedt ons pizza concept alles wat u nodig heeft en meer; apparatuur, training, onderhoud, product innovatie, marketingondersteuning op maat en een toegewijd team van pizzachefs.

Tegenwoordig is PizzaSi een bekroonde, trotse partner van veel grote internationale horecaspelers in Europa, en wordt nog steeds gevraagd over de hele wereld.


Wij zijn PizzaSi

Een greep uit ons partnernetwerk

DOWNLOAD
DE BROCHURE

    MELD U AAN BIJ ONZE PIZZA FAMILIE VOOR MEER NIEUWS, AANBIEDINGEN EN RECEPTEN